Sjors van der Leest /

Interior architecture - Furniture

Hello@sjorsvanderleest.nl


2008, Jun, BE

Theater living

Dit project was een renovatie van een bestaande site welke nog niet voor woongebruik was ingeschaald. De klant wilde zien wat er op conceptuele basis mogelijk zou zijn. Het concept van het ontwerp heeft als basis de vormgeving van een theater en hoe dit een ruimte kan verdelen. De woning bestaat uit meerdere zwarte wanden die door de verdiepingen steken en zonder deuren de ruimte verdelen, net zoals bij een theater in verschillende vertrekken. De wanden zijn uitgevoerd met een bekleding van zwarte kurk waardoor deze multifunctioneel worden en aansluiten bij de modevormgevings hobby van de klant. Het addertje onder het gras was dat er in dit concept ook een grootmoeder moet passen die ook in een gedeelte van het huis moet kunnen wonen. Ze had een eigen woonruimte nodig met daarin ook alle voorzieningen, en toegang tot de tuin


6/7

Next project: → Duo living

Previous project: ← primaryschool Oudegod

Theater living